Begeleidingsorkest

Orkest

Enthousiasme en bekwaamheid vormen de sleutel tot succes.

Het idee om orkesten op maat  voor koorbegeleiding te formeren is ontstaan in het voorjaar van 2012. om in te spelen op de groeiende behoefte aan betaalbare koorbegeleidingen zijn we  in dat jaar gestart met  een nieuwe formule onder de naam ,,Con Passione’’   een ad hoc orkest gespecialiseerd in begeleidingen,  maar ook bij projecten waarbij  alleen een orkest of klein ensemble nodig is kunnen we u van dienst zijn.

Het repertoire van Con Passione beslaat vooral maar niet uitsluitend muziek uit de barokperiode en de  romantische periode.

De weg naar een succesvol resultaat wordt geplaveid met enthousiasme, betrokkenheid en  muzikaliteit.

 Con Passione kan inmiddels terugkijken op  mooie succesvolle jaren en prettige ervaringen met diverse koren.

Omvang van het koor, grootte van concertzaal,  beschikbare orkest/koorruimte etc.  Con Passione kan daar flexibel op inspelen, en de gewenste bezetting samenstellen.  De uiteindelijke orkestbezetting  voor een  project wordt na wederzijds akkoord  vastgesteld.

Heeft u interesse in, of wenst u  koorbegeleiding, solistenbegeleiding,  ensembles en solisten, instrumentaal en  vocaal? neem contact met ons op en we kunnen u desgewenst adviseren en vrijblijvend een offerte aanbieden.

Een kleine greep uit ons koorbegeleidingsrepertoire:

J.S. Bach
Weihnachtsoratorium
Johannespassie
Matthëuspassie
overige cantates

G.F. Händel
Messiah

J. Haydn
Die Schöpfung

G.B. Pergolesi
Stabat Mater

W.A. Mozart
Requiem

A. Vivaldi
Gloria